Paradicsomszószos Vörös Pizzák:
A Klasszikus Ízvilág

A vörös pizza, más néven paradicsomszószos pizza, a pizzák örök klasszikusa. Ez a fajta pizza a legelterjedtebb és legnépszerűbb a világon, és nem csoda: a friss paradicsomszósz ízletes alapot ad a feltétek sokaságának, melyekkel ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk a pizzát.

A paradicsomszósz alap ízét a friss paradicsom, a bazsalikom, a fokhagyma és az olívaolaj harmonikus keveréke adja. Ez a mediterrán ízvilág tökéletesen passzol a pizza feltéteinek széles skálájához, a szalámitól és sonkától a zöldségeken át egészen a tenger gyümölcseiig és a tojásig. A paradicsomszósz savassága kiemeli a feltétek ízeit, és egyben egyensúlyba hozza a pizza összhatását.

A vörös pizza rengeteg variációban készülhet, így mindenki megtalálhatja a kedvencéhez. A klasszikus feltétek közé tartozik a mozzarella sajt, a szalámi, a sonka, a gomba és a hagyma, de kísérletezhetünk más feltétekkel is, mint például csirkehússal, ananásszal, paprikával, brokkolival, vagy akár édesburgonyával is.

A paradicsomszószos pizza nemcsak finom, de tápláló is. A paradicsom likopinban gazdag, ami egy erős antioxidáns, és segíthet megelőzni a szívbetegségeket és a rákot. A pizza ezenkívül jó C-vitamin-, kalcium- és vasforrás is.

Ha finom, laktató és tápláló ételre vágysz, akkor a paradicsomszószos pizza tökéletes választás.

Vörös Pizzák

NÁPOLY STÍLUSÚ PIZZÁK
SAN MARZANO D.O.P. PARADICSOM ALAPPAL